Skip to content
Uutiset ›  Loistava kaksikko kehittämään HYY Yhtymän palveluliiketoimintaa

Loistava kaksikko kehittämään HYY Yhtymän palveluliiketoimintaa

HYY Yhtymään on valittu kaksi uutta osaajaa palveluliiketoiminnan tiimin osaksi, kun Susanne Reiju ja Heidi Pihlaja aloittivat työnsä loppusyksystä. Yhtymän liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki on innoissaan uusista lisäyksistä tiimiinsä.

– Olemme ottaneet ensimmäiset askeleet HYY Yhtymän palveluliiketoiminnan brändien – UniCafen, Well-kahviloiden ja Hostel Domus Academican – kunnianhimoisessa kehittämisessä. Tätä kehitystä vahvistamaan olemme saaneet kaksi huippuosaajaa. Susannella on vaikuttavat näytöt vaativasta hankinta- ja tuotekehitystyöstä, ja hänen avullaan voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä parempia tuotteita niin UniCafeissa kuin Welleissäkin. Heidi on puolestaan terävä ja energinen liiketoiminnan kehittäjä, jonka rooli niin hostellin kuin ravintoloidenkin uudistamisessa tulee olemaan merkittävä, kertoo Pihlajamäki.

HYY Yhtymän tavoitteena on luoda kestävää ja kansainvälistä tieteen ja talouden pääkaupunkia. Ravintolapuolella tämä tarkoittaa paitsi entistä suurempaa panostusta erinomaiseen asiakaskokemukseen, myös ilmaston kannalta fiksujen valintojen tekemisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Hostel Domus Academica on Suomen suurin kesähostelli, josta löytyy potentiaalia luoda uudenlaisia hostellikokemuksia Helsinkiin.

– Yhtymän strategisten tavoitteiden toteuttaminen vaatii kovia osaajia, jolla on näkemystä ideoida ja viedä uudet projektit maaliin asti, toteaa HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

HYY Yhtymän uudet osaajat

Susanne Reijulla on takana pitkä ura hankintojen ja tuotekehityksen parissa. Viimeisimpänä hän on toiminut Restelillä ruokatuotekehityspäällikkönä, jossa hän vastannut hotellien ja useiden eri ruokaketjujen tuotekehityksestä ja ruokatuotehankinnoista sekä toiminut ruoka- ja tuotepäälliköiden esihenkilöinä. Reiju aloitti Yhtymän toimistolla 30.10.

– Olen todella innostunut työskentelemään HYY Yhtymässä, jonka ravintoloissa on suuret asiakasvirrat, tiedostava asiakaskunta, vastuullisuutta korostavat arvot ja omien kokemuksieni perusteella erittäin osaava henkilöstö. Hankinnat ja luova kehitystyö kulkevat käsi kädessä, kun tulevaisuudessa teemme yhdessä entistä laadukkaampia tuotteita asiakkaillemme, kommentoi Reiju.

Heidi Pihlaja siirtyi HYY Yhtymään Talent Vectialta johdon konsultin tehtävästä, jossa hän on vastannut muun muassa kaupallisten mallien kehittämisestä ja projektijohtamisesta. Pihlaja aloitti työnsä Yhtymällä 16.11.

– HYY Yhtymässä innostaa vahvasti kehittämisorientoitunut työyhteisö sekä mahdollisuudet kasvattaa ja kehittää palveluliiketoimintaa. On motivoivaa päästä kehittämään pitkäjänteisesti sekä majoitus- että ravintolapuolen liiketoimintaa. Molemmat toimialat kehittyvät nopeasti ja onkin tärkeää tunnistaa omat kilpailuvaltit ja erottautumistekijät. Myös HYY Yhtymän arvopohja vastuullisesta ja pitkäjänteisestä liiketoiminnasta, kuitenkin dynaamisesti toteuttaen, innostaa, kommentoi Heidi Pihlaja.

 

Lisätietoja antaa:

Leena Pihlajamäki, 040 725 2887

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.