Skip to content
Uutiset ›  Liisa Kuikasta vuoden esihenkilö 2017, Bakatsis Paraskevas positiivisin työkaveri

Liisa Kuikasta vuoden esihenkilö 2017, Bakatsis Paraskevas positiivisin työkaveri

Esimerkillistä esihenkilötyön osaajaa ja työyhteisön positiivista monitaitajaa etsittiin tänä vuonna jo seisemättä kertaa. Voittajille on luvassa mainetta, mammonaa ja työporukan yhteistä kivaa.

Kilpailu toteutetaan äänestyksenä, jossa koko HYYn ja HYY Yhtymän henkilöstö voi äänestää. Ehdokkaina ovat kaikki ylioppilaskunnan ja Yhtymän työntekijät. Työsuojelutoimikunta riippumattomana yhteistyöelimenä valitsee voittajat henkilöstöltä tulleiden ehdotusten perusteella. Yksikin hyvin perusteltu ääni voi olla ratkaiseva, sillä voittajia ei valita äänimäärän perusteella.

Liisa Kuikkaa ehdotettiin valittavaksi mm. seuraavin kommentein: Liisa on aina idearikas ja sopivasti vaativa henkilö, joka tekee selväksi mitä henkilökunnalta odotetaan. Hän on kannustava, kaikkia tasapuolisesti kohteleva, helposti lähestyttävä esihenkilö, joka osaa antaa kiitosta. Liisa tarttuu toimeen kuin toimeen, eikä häneltä ole unohtunut huumori päivittäisessä tekemisessä. Hän toimii ketjunohjauksen mukaan mutta osaa kyseenalaistaa tarvittaessa toimintaa. Hän haastaa tarvittaessa myös omaa esimiestään. Liisa on esihenkilö, joka venyy enemmän kuin UniCafen myynnissä oleva purukumi, eikä hätkähdä pienestä.

Bakatsis ”Paris” Paraskevasin valintaa perusteltiin mm. seuraavasti: Paris on huomaavaisin ja hauskin työkaveri jonka olen nähnyt UniCafella. Työssään Paris toimii tehtävässä kuin tehtävässä samalla innokkuudella ja huumorilla. Hän on aina tehokas ja hoitaa oman tehtävän lisäksi usein muidenkin töitä sekä on aina valmiina ottamaan lisävastuuta uusissa tehtävissä. Paris on työpaikan ilopilleri. Hän osallistuu henkilökuntarientoihin aina kun mahdollista, myös ainoana miehenä Henksun (HYY Yhtymän henkilökuntaneuvosto) tankotanssitunnille.

– ”Esihenkilötyö lähtee aina työyhteisöstä, eli tämä on tiimini voitto! Kun henkilökunta koostuu Parisin kaltaisista positiivisista ja muutoshaluisista ihmisistä, on sille pohjalle helppo rakentaa omaa johtamistaan”, summasi Liisa ajatuksiaan kuultuaan valinnastaan.

– ”Surprise! Thank You!”, totesi ilahtunut Paris voitostaan.

Sydämelliset onnittelut voittajille!