Skip to content
Uutiset ›  Leftover-lounaat myyntiin UniCafeissa

Leftover-lounaat myyntiin UniCafeissa

Kesäkuun alussa kaikista UniCafe-ravintoiloista voi ostaa mukaansa ravintolasta ylijäänyttä lounasta. Leftover-lounaat myydään 7,5 dl rasioihin, joita voi joko ostaa paikan päältä tai vastaavasti ottaa oman rasian mukaan. Ruuan mukaan myymisellä pyritään pienentämään ravintoiloissa syntyvää ruokahävikkiä.

–  UniCafe on jo kauan tehnyt töitä minimioidakseen ruokahävikin syntymisen. Tämä on meidän seuraava vastuullisuustekomme, jonka tavoitteena on toki myös palvella asiakkaita entistä paremmin. Toive hävikkiruoan ostamiseen nousi esiin myös kevään asiakastyytyväisyyskyselyssä, ja on mahtavaa päästä toteuttamaan asiakkaiden kehitysehdotuksia, kertoo liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki.

Leftover-lounaat ovat myynnissä 15 minuuttia lounasajan päättymisen jälkeen, mikäli ruokaa on jäänyt. Myytävänä ovat lämpimät lounasruoat, lisukkeet ja lisäkesalaattipöydän salaatit sekä perjantaisin salaattibaarin raaka-aineet.

Leftover-lounas maksaa 3,00 €, silloin kun se ostetaan UniCafen take away-rasiaan ja 2,70 € ostettaessa asiakkaan omaan rasiaan (n. 7,5 dl rasia). Leftover-lounaasta ei saa opiskelija-alennusta, sillä se ei täytä Kelan ateriatuen ehtoja.

Lisätietoja

Leena Pihlajamäki, liiketoimintajohtaja, 040 725 2887

Paula Korhonen, operatiivinen päällikkö, 050 408 2030