Skip to content
Uutiset ›  Lauri Kunnas controlleriksi ja Petra Lamminaho vastuullisuuskoordinaattoriksi Ylvaan

Lauri Kunnas controlleriksi ja Petra Lamminaho vastuullisuuskoordinaattoriksi Ylvaan

Lauri Kunnas on valittu controlleriksi Ylvan taloustiimiin perhevapaan sijaisuuden ajaksi. Petra Lamminaho aloittaa vastuullisuuskoordinaattorin tehtävissä helmikuun alussa.

Lauri Kunnas controlleriksi perhevapaan sijaisuuden ajaksi.

Kunnas aloitti tehtävässään tammikuun 2023 alussa. Hän vastaa liiketoimintojen talous-, raportointi- ja ennustamistehtävistä. Kunnas työskenteli Ylvan taloustiimissä traineena kesällä 2022.

”Lauri vakuutti trainee-jakson aikana taloustiimin muun muassa monipuolisuudellaan, nopeudellaan sekä teknisillä taidoillaan. Lauri suoriutui haastavistakin tehtävistä erinomaisen hyvin, ja ravintolatoiminnan talousasiat ovat hänelle jo tuttuja viime kesältä. Olen erittäin iloinen, että saimme Laurin jälleen osaksi tiimiä!”, iloitsee Ylvan talouspäällikkö Matleena Eteläsaari.

”Sijaistaminen ravintoloiden controllerina kiinnosti, koska se tarjoaa mahdollisuuden päästä osallistumaan ravintoloiden ohjausryhmään ja Ylvan tilinpäätösprosessiin. Luonnollisesti myös kesän 2022 trainee-ohjelmasta kerätyt hyvät kokemukset innostivat hakemaan tehtävää”, kommentoi Lauri Kunnas.

Petra Lamminaho aloittaa vastuullisuuskoordinaattorina 6.2.2023.

Lamminaho tulee työskentelemään vastuullisuusraportoinnin ja -strategian toimeenpanon tukena määräaikaisessa tehtävässä. Myös Lamminaho työskenteli Ylvan trainee-ohjelmassa kesällä 2022.

”Petra oli avainroolissa toteuttamassa UniCafen hiilijalanjälkilaskentaa. Hänen työnsä ansiosta voimme nyt ilmoittaa kaikkien ruokiemme hiilijalanjäljen asiakkaillemme, ja pystymme suunnittelemaan ruokalistamme yhä paremmin tiede ja ilmasto edellä. Olen todella iloinen, että saamme Petran takaisin riveihimme ja jatkamaan hienoa työtä vastuullisuuden eteen”, kertoo Ylvan viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Puutonen.

”On mahtavaa palata tuttuun porukkaan ja jatkaa monipuolista vastuullisuustyötä Ylvalla. Työn ohella jatkan ympäristötalouden maisteriopintoja. Uskon, että koulun penkiltä tarttuu hyviä oppeja vastuullisuuskoordinaattorin tehtävään – sekä toisin päin”, Lamminaho kertoo.

Lisätietoja:

Matleena Eteläsaari
Talouspäällikkö
+358 50 464 3353
matleena.etelasaari@ylva.fi

Sanna Puutonen
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
+358 40 048 9224
sanna.puutonen@ylva.fi