Skip to content
Uutiset ›  Jenni Hupli Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi

Jenni Hupli Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi

Kuva: Kiinteistöliitto/Rousi Visions

OTK, VT, KJs Jenni Hupli on valittu Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi 1.4.2020 alkaen. Hupli työskentelee päälakimiehenä Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä.

Jenni Hupli on monialainen juristi ja sertifioitu kiinteistöjohtaja, jolla on vahva johtamis- sekä kiinteistö- ja rakentamistoimialan kokemus. Huplilla on monipuolista hallitustyöskentelyosaamista ja kokemusta hallitustehtävistä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä sekä asiantuntijatehtävistä Kiinteistöliiton hallituksessa.

”Ylvan lähitulevaisuutta värittävät ennätyssuuret kiinteistöinvestoinnit kärkihankkeisiin Kaivopihan ja Hakaniemen alueilla. Samanaikaisesti Ylva on ottamassa entistä suuremman kestävyysloikan tavoittelemalla muun muassa kiinteistöjensä hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä. Ylva on pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsova edelläkävijä, joka toimii dynaamisesti tieteen ja talouden yhdistäjänä. Kiinnostuin hallituksen puheenjohtajan tehtävästä erityisesti Ylvan vahvasti vastuullisuuteen sekä kestävään kehitykseen painottuvan strategian johdosta ja odotan innolla yhteistyön käynnistymistä niin opiskelijaomistajien, muiden hallitusten jäsenten kuin operatiivisen johdonkin kanssa”, Hupli kertoo.

Ylvan hallituksen valitsee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus, joka toimii myös Ylvan yhtiökokouksen roolissa.

”Erityisiksi eduiksi näimme Jenni Huplin monipuolisen johtamisosaamisen ja hänen selkeän näkemyksensä Ylvan liiketoiminnan painopistealueista, kuten vastuullisuudesta ja kestävyydestä. Huplin vahva motivaatio sekä kiinnostus opiskelijaomistajuutta kohtaan tekivät meihin vaikutuksen”, kommentoi ylioppilaskunnan hallituksen jäsen Claes Bergh.

Ylvan hallituksen muut jäsenet valitaan keväällä 2020. Hallituksen kokoonpanoon voit tutustua Ylvan sivuilla: ylva.fi/organisaatio

Lisätietoja:

Jenni Hupli, +358 40 865 8097

Claes Bergh, HYYn hallituksen jäsen, vastuullaan omistajayhteistyö, +358 50 595 0327

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, +358 45 1347 636 (mediatiedustelut)

Ylvan tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä HoReCa-alaan. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat. Ylvan liikevaihto vuonna 2018 oli 33,5 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 5,5 miljoonaa euroa. Ylva tunnettiin 20.3.2019 asti nimellä HYY Yhtymä.

Kuva: Kiinteistöliitto/Rousi Visions