Skip to content
Uutiset ›  Jannica Aalto viestintä- ja markkinointijohtajaksi

Jannica Aalto viestintä- ja markkinointijohtajaksi

FM Jannica Aalto on nimitetty viestintä- ja markkinointijohtajaksi HYY Yhtymään 1.1.2019 alkaen. Aalto on työskennellyt aiemmin Yhtymän yhteiskuntasuhdepäällikkönä.

– On todella motivoivaa päästä kehittämään HYY Yhtymän viestintää. Viime vuonna käynnistyneet suuret hankkeet ovat erittäin mielenkiintoisia ja vieneet HYY Yhtymän uuteen tilanteeseen, jossa viestinnällä on aiempaa isompi rooli. Ravintola- ja majoitusliiketoimintamme ovat olleet jo kauan alansa edelläkävijöitä vastuullisuudessa ja yhä useampi meidän asiakkaistamme tekee kulutusvalintansa vastuullisuuden perusteella. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet vahvistaa asiakkaillemme merkityksellisten asioiden esilletuomista viestinnässämme ja markkinoinnissamme, kuvailee Aalto.

Aalto on HYY Yhtymän johtoryhmän jäsen ja hän vastaa sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, markkinoinnista, sidosryhmäyhteistyöstä ja yritysvastuusta. Aalto raportoi toimitusjohtaja Antti Kerppolalle.

– Olemme vaiheessa, jossa viestinnän, markkinoinnin ja brändin kehittämisen strateginen merkitys kasvaa ja vaatii meiltä uudenlaisia näkökulmia. Lyyra ja keskustan hotellihankkeemme ovat vasta alkua sille, mitä haluamme tässä kaupungissa saavuttaa. Tieteen ja talouden pääkaupunkia ei rakenneta ilman entistä aktiivisempaa vuorovaikutusta eri sidosryhmien, kuten kaupunkilaisten ja päättäjien, suuntaan. Aallon nimityksellä haluamme entisestään vahvistaa rooliamme kaupunkikehittäjänä ja vastuullisuuden edelläkävijänä, kommentoi toimitusjohtaja Antti Kerppola.

Lisätietoja:

Antti Kerppola, toimitusjohtaja, 045 353 2187

Jannica Aalto, 045 134 7636

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

 

 

Lue lisää HYY Yhtymästä:
HYY Yhtymä osti Seurahuoneen talon – historiallinen hotellihanke palauttaa talon alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa
Helsingin ytimeen rakennetaan uusi tieteen ja talouden kortteli
Sirkat opiskelijan lautaselle UniCafessa – HYY Yhtymä tuo ensimmäisenä hyönteisruoan ravintolaketjuihinsa