Skip to content
Uutiset ›  Isa Dahlström Ylvan Culture & People Officeriksi

Isa Dahlström Ylvan Culture & People Officeriksi

Psykologian maisteri Isa Dahlström on aloittanut Ylvan uutena Culture & People Officerina.

”Haimme tehtävään ihmistä, joka olisi valmis kehittämään Ylvan työkulttuuria ja tukemaan meitä nopeasti muuttuvassa arjessa, jossa paineet oppia uutta ja jatkuvasti kehittää itseämme ovat entistä kovemmat.  COVID-19-pandemia on asettanut meidät aivan uudenlaisten haasteiden eteen, niin operatiivisen liiketoiminnan kuin erityisesti työskentelytapojemme osalta. Olemme onnekkaita saadessamme Isan vahvistamaan tiimiämme. Kaiken muutoksen keskelläkin tavoitteenamme on rakentaa ylihuomisen Helsinkiä, mikä on myös henkilöstömme suuntaan keskeinen arvolupauksemme. Haluamme olla paitsi Suomen paras myös vaikuttavin työpaikka”, kommentoi Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola

Isan vastuulla on muun muassa henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittäminen ja esihenkilöiden tukeminen henkilöstöjohtamisessa. Ylvan HR-kokonaisuudesta vastaamisen lisäksi Isa toimii myös työsuojelupäällikkönä.

”Ylvan arvot osuvat hyvin yksiin omieni kanssa ja työnkuva on todella monipuolinen ja kiinnostava. Pidän tärkeänä, että yritys, jossa työskentelen, tekee yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja toimii suunnannäyttäjänä. Great Place to Work® -sertifikaatti on hieno lähtökohta Ylvan asiantuntijayhteisön kehittämiselle ja vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta uskon vahvasti, että pääsemme yhdessä tekemään Ylvasta vieläkin paremman työpaikan”, kertoo Isa.

Lisätietoja:

Antti Kerppola, toimitusjohtaja, +358 45 353 2187

Isa Dahlström, Culture & People Officer, +358 50 330 0990