Skip to content
Uutiset ›  HYY Yhtymän vastuullisuuskilpailun voittaja on selvillä; hyönteisiä ja vastuullista maustepöytää toivottiin ravintoloihin

HYY Yhtymän vastuullisuuskilpailun voittaja on selvillä; hyönteisiä ja vastuullista maustepöytää toivottiin ravintoloihin

Vuosittaisen vastuullisuuskilpailun raati, HYY Yhtymän hallintoneuvosto, valitsi voittajiksi Petri Minnin ehdotuksen UniCafen maustepöydän konseptoinnista Reilun kaupan ja luomutuotteiden avulla sekä Kari Vilkin ehdotuksen hyönteisten käyttämisestä HYY Yhtymän ravintolatoiminnassa. Voittosumma 1 000 euroa jaetaan tasan kahden voittajan kesken.

Lisäksi kilpailussa myönnettiin kunniamaininta Veera Hakasen ja Outi Luukkosen ehdotukselle Joutsenmerkittyjen siivouspalveluiden käyttämisestä HYY Kiinteistöissä.

Tänä vuonna kilpailuun saapui 27 ehdotusta. Joukossa oli palkittujen lisäksi mm. ehdotus luomumaidon käyttämisestä UniCafe-ravintoloissa ruokajuomana, samoin kasvisruoka- ja vegaanipäivien lisäämisestä UniCafeissa keskusteltiin hyvien ehdotusten myötä.

HYY Yhtymän liiketoiminta hakee vuosittaisessa ideakilpailussa tapoja entistä vastuullisempaan toimintaan ennakoiden myös tulevia muutoksia liiketoiminta-aloilla ja asiakasvaatimuksissa. Tämän vuoden ehdotukset tarjosivat erittäin ajankohtaisia aihioita liiketoiminnan kehittämiseen sekä samalla loistavan mahdollisuuden omistaja-asiakkaita edustavan hallintoneuvoston sekä yrityksen väliselle keskustelulle. Osan ehdotuksista osalta olemme jo varsin pitkällä ja toivottavasti voimme pian tiedottaa uusista vastuullisuuden innovaatioista lisää” toteaa HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

Kilpailuun ovat tervetulleita niin ympäristöasioiden kuin sosiaalisen, kulttuurisen tai taloudellisen vastuullisuuden kehittämiseen tähtäävät toimenpide-ehdotukset. KeepCupit, satokausituotteiden suosiminen ja luomuherne – kaikki nämä ajatukset ovat tulleet UniCafe-ravintoloihin kilpailun kautta.

Voittaneiden ehdotusten toteuttamista selvitetään HYY Yhtymässä. Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!