Skip to content
Uutiset ›  Tule mukaan ideoimaan entistäkin vastuullisempaa HYY Yhtymää!

Tule mukaan ideoimaan entistäkin vastuullisempaa HYY Yhtymää!

HYY Yhtymän yritykset hakevat uusia tapoja edistää yritystoiminnan vastuullisuutta. Nykyisestä vastuullisesta liiketoiminnastamme voit lukea lisää www-sivuiltamme.

Areena on vapaa kaikille ideoille, joilla yrityksemme voivat entisestään parantaa taloudellista, sosiaalista, kulttuurista ja ympäristövastuullisuuttaan.

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, palkittava ehdotus valitaan HYYn jäsenten, HYYn tai HYY Yhtymän henkilökunnan antamista ehdotuksista. Paras voi voittaa jopa 1 000 euroa. Palkinto voidaan myös jakaa useamman ehdotuksen kesken.

Vastuullinen toiminta HYY Yhtymässä on oikeita tekoja ja haluamme olla vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä. Palkinnosta päätettäessä arvioidaan mm. idean merkittävyys ja toteuttamiskelpoisuus sekä mahdollisuus liikevaihdon lisäykseen tai kustannussäästöihin.

Voit osallistua kilpailuun 2.10. – 8.11.2017 lähettämällä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen tiedotus@hyy.fi . Liitäthän mukaan myös yhteystietosi.

HYY Yhtymän hallintoneuvosto päättää palkittavat ehdotukset marraskuussa 2017 ja palkitsemisesta ilmoitetaan HYY Yhtymän nettisivuilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti.

Vastuullisuuskilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Olemme aiempina vuosina palkinneet muun muassa ehdotukset kestävästä ja uudelleen käytettävästä take away -kahvikupista, biojätteen määrän vähentämisestä, vihreän sähkön käyttöönotosta HYY Kiinteistöjen tiloissa sekä kuivatun luomuherneen käyttämisestä UniCafeissa.

Anna siis ajatuksen lentää. Toivomme ehdotuksia, kuinka HYY Kiinteistöt, Hostel Domus Academica, WELL-kahvilat ja UniCafet voivat jatkossa toimia entistäkin vastuullisemmin.

Kilpailun säännöt pääset lukemaan tästä:

Säännöt2017