Skip to content
Uutiset ›  HYY Yhtymä näyttää valomerkin ilmaston puolesta

HYY Yhtymä näyttää valomerkin ilmaston puolesta

HYY Kiinteistöjen osalta osallistumme Earth Hour -tapahtumaan 24.3.2018 sammuttamalla kaikki Kaivokadun puoleiset mainosvalomme kello 20.30 – 21.30. Me panostamme vuosittain ilmastokestävien ratkaisujen etsimiseen kiinteistötoiminnassamme ja haluamme kannustaa muitakin muutokseen.

WFF:n tämän vuotisen Earth Hourin teemana ovat ilmastoteot ruokalautasella. HYY Yhtymän ravintoloiden tavoitteena on mahdollistaa kestävät elämäntavat myös ravintolaruokailussa, jonka vuoksi olemme ilolla mukana tämän vuoden tempauksessa ilmastoystävällisillä aterioillamme.

Ilmastoystävällisiä aterioita saa sekä UniCafe-ravintoloista ja WELL -kahviloista. UniCafe Ylioppilasaukiolla ja WELL Kaisa-talossa lauantaina 24.3. lounasvalikoima koostuu ainoastaan kasvis- ja kalavaihtoehdoista. Muissa UniCafe-ravintoloissa ja WELL-kahviloissa tapahtuma toteutetaan jo perjantaina 23.3.2018.

Ilmoita sinäkin organisaatiosi Earth Houriin ja näytä valomerkki! http://wwf.fi/earthhour/

Kannustamme myös asiakkaitamme ja henkilökuntaamme osallistumaan organisaationsa kautta ja kotonaan tähän positiiviseen maailmanlaajuiseen tapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi kello 20.30 alkaen.

Tule mukaan! Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat tapahtumassa mukana -olethan myös sinä ja läheisesi?

 

Lisätietoja:

Jannica Aalto, 0451347636

Yhteiskuntasuhdepäällikkö

HYY Yhtymä