Skip to content
Uutiset ›  HYY Yhtymä hakee johdon assistenttia

HYY Yhtymä hakee johdon assistenttia

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan.

Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30,0 miljoonaa euroa ja tulos 8,3 miljoonaa euroa. Henkilöstöä HYY Yhtymässä on yli 200 henkeä ja tavoitteemme on kannattava kasvu ydinliiketoiminnoillamme. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

Haemme

JOHDON ASSISTENTTIA

syyskuun aikana alkavaan määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen. Työsuhde kestää 31.5.2018 saakka.

Tehtäviin kuuluu mm. hallitusten ja muiden toimielinten kokousjärjestelyt ja kokoussihteerinä toimiminen, asiakirjahallinta, erilaisten sidosryhmien tilaisuuksien suunnittelu ja organisointi, esitysten valmistelu ja yleinen johtoryhmän avustaminen.

Odotamme sinun olevan ammattilainen, jolla on soveltuva koulutus ja useamman vuoden aikana hankittu kokemus johdon assistentin tehtävistä.

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, osaat myös englantia ja ruotsia. Hallitset hyvin MS Office-ohjelmat.  Oma-aloitteinen, joustava ja järjestelmällinen työskentelytapa sopii sinulle. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, osaat priorisoida ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn opiskelijaomisteisen liiketoiminnan parissa Helsingin ydinkeskustassa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajamme ja muun konsernijohdon kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (liitetiedostot pdf-muodossa) sähköpostilla rekry@hyy.fi 31.8.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Lea Jokio-Suramo perjantaina 25.8. kello 10-11 ja maanantaina 28.8. kello 16 -17, puhelin 050 581 9244.

Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi