Skip to content
Uutiset ›  Hyvän olon vegetaarikahvila WELL laajenee Meilahden kampukselle

Hyvän olon vegetaarikahvila WELL laajenee Meilahden kampukselle

WELL-kahviloiden valikoiman perustana ovat vegaaniset ja kasvispohjaiset tuotteet. Kahvilan nimikkotuote on vegaaninen Helsinki Bagel, jonka täytteenä on nyhtökauraa, lehtikaalia ja chipotlea. Rakkautta kotikaupunkiin tunnustaa myös Stadin Latte, kauralatte tervatwistillä.

Hyvää makua, hyviä valintoja ja hyvää fiilistä on WELLin ideologian kolmijalka. Freesit ja puhtaista raaka-aineista vastuullisesti valmistetut salaatit ja leivät, tuorepuurot, Blend me, Drink me –smoothiet ja Death Before Decafin luomukahvit, raakakakkuja ja muita makeita herkkuja unohtamatta. WELL tarjoaa asiakkailleen hetkiä virkistykseen ja terveelliseen energialatauksen.

Suomen laajimman lääke- ja terveystieteiden kokoelman ja tietoasiantuntijoiden erikoistuneen osaamisen lisäksi Terkko Health Hub tuo WELL-kahvilan ohessa asiakkaiden ulottuville vuokrattavia työtiloja ja puitteet monimuotoisten tapahtumien järjestämiselle.

– Olemme todella innostuneita päästessämme toteuttamaan kahvilapalveluita Terkko Healt Hubin monipuoliselle asiakaskunnalle. Uskon kahvilamme hyvinvointia tukevan konseptin sopivan hyvin Terkon uniikkiin kokonaisuuteen, sanoo HYY Yhtymän kahvilatoiminnan projektikoordinaattori Pauliina Salonoja.

WELL Terkko
Haartmaninkatu 4
Avoinna ma-pe 8-18

Lisätietoja:

HYY Yhtymä, kahvilatoiminnan projektikoordinaattori Pauliina Salonoja, puh. 040 756 4629, pauliina.salonoja@hyy.fi

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat. Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 8,3 miljoonaa euroa.