Skip to content
Uutiset ›  Huomionosoitus 50-vuotisesta työstä ylioppilaskunnan eteen

Huomionosoitus 50-vuotisesta työstä ylioppilaskunnan eteen

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) myönsi juhlakokouksessaan useita huomionosoituksia ylioppilaskunnan hyväksi tehdystä työstä. Huomionosoitukset jaettiin HYYn 151. vuosijuhlassa lauantaina 23.11. vanhalla ylioppilastalolla.

Ansiomerkin kapeassa sinisessä nauhassa merkittävästä ja ansiokkaasta toiminnasta ylioppilaskunnan hyväksi sai tänä vuonna neljä ylvalaista sekä Ylvan pitkäaikainen yhteistyökumppani PRH Sähkön toimitusjohtaja Pentti Rajaharju.

”Huomionosoitus tuntui oikein mukavalta. Olen toiminut Ylvan yhteistyökumppanina kauan ja yhteistyöllä on ollut suuri merkitys oman yritykseni toiminnalle”, Rajaharju kommentoi.

Rajaharju on työskennellyt Ylvan kiinteistöissä jo 50 vuoden ajan. Yhteistyö alkoi vuonna 1969 kiireapulaisen roolissa silloisen työnantajan palveluksessa. Kuluneiden vuosikymmenten aikana Rajaharju on ehtinyt muun muassa 1990-luvun laman jälkiaallokossa perustaa oman yrityksen, PRH Sähkön, palvella välissä vuoden YK:ta 1970-luvulla ja olla alusta lähtien mukana Kaivopihalle 1980-luvulla valmistuneen Citytalon rakentamisessa.

”Koko ajan Ylvan kiinteistöissä on tapahtunut kehitystä, niin rakenteellisesti kuin toimitilallisesti. Viime vuosina vauhti on vain kiihtynyt ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Yhteistyö on aina ollut sujuvaa ja vastaanotto hyvä, Ylvalla ei ole tarvinnut tuntea oloaan vieraaksi”, Rajaharju kertoo.

Ylioppilaskunta myönsi juhlassa useita ansiomerkkejä. Ansiomerkin leveässä sinisessä nauhassa sai Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja professori Markku Ollikainen. Muut merkinsaajat voit lukea HYYn tiedotteesta täältä.

Lisätietoja:

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, 045 134 7636