Skip to content
Uutiset ›  Hello! Hola! Здравствуйте! Bookkaa tästä itsellesi kesän paras duuni!

Hello! Hola! Здравствуйте! Bookkaa tästä itsellesi kesän paras duuni!

Haemme nyt kesäkaudelle 2018 vastaanottovirkailijoita, vuorovastaavia ja myyntiassistenttia. 

Pärjäät hommissa, kun tulet pitemmälle kuin puolimatkaan vastaan asiakastasi. Olet energinen, joustava, et hätkähdä kiirettä ja taidat sujuvan suomen- ja englannin kielen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.  Arvostamme toki myös aiempaa kokemustasi vastaavista tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä. Kuitenkin, silläkin uhalla että holahdamme kliseiden puolelle, hyvätyyppiys on suurin mahdollinen plussa. Positiivinen fiilis ja sinä sellaisena kuin olet, saavat näkyä ja kuulua.

Vastaanottovirkailijan keskeisiä työtehtäviä ovat vastaanoton asiakaspalvelu ja myyntityö, varausten käsittely, kassatoiminnot ja tilitykset sekä matkailijoiden neuvonta.

Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluvat yllä mainittujen lisäksi mm. työvuoron organisointi, ryhmävarausten hoitaminen ja muut myyntiä tukevat työtehtävät.

Myyntiassistentin työtehtäviin kuuluvat mm. yhteydenpito asiakkaisiin, tarjousten tekeminen, myyntikanavien päivitys, työtehtävien organisointi ja laskutus. Myyntiassistentti on aktiivisesti mukana myös vastaanottotyöskentelyssä vastaanottovirkailijoiden ja vuorovastaavien tukena.

Vastaanottovirkailijoiden ja vuorovastaavien työ on määräaikainen ajalla 30.5–1.9.2018. Myyntiassistentin työ on määräaikainen ajalla 16.4–7.9.2018.

Palvelemme asiakkaita ympäri vuorokauden, joten kyseessä on kolmivuorotyö. Hostel Domus Academican löydät niin webistä, Facebookista kuin Instagramista – sikäli kun se ei vielä olisi sinulle tuttu.

Natsasiko? Loistavaa! Seuraava steppi, hakemus sisään 12.2.2018 mennessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen sanni.viirto@hyy.fi. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, mihin avoinna olevaan tehtävään ensisijaisesti haet.

Haastattelut aloitetaan hakuajan aikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa hostelpäällikkö Sanni Viirto, p. 050 440 9378.