Skip to content
Uutiset ›  Hostellin vastaanottovirkailijaksi Both Helsinkiin?

Hostellin vastaanottovirkailijaksi Both Helsinkiin?

Kuva: Elisa Lehto

Both on muutakin kuin vain majapaikka: meillä asioita ei tehtä joko–tai-periaatteella, vaan toimimme paitsi ihmisten, myös kokemusten kohtaamispaikkana. Meillä yksityisyys ei sulje pois yhteisöllisyyttä, eivätkä vastuullisuus ja edullisuus ole vastapareja. Etsimme nyt asiantuntevia ja innokkaita vastaanottovirkailijoita tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan kokemuksia.

Haemme vastaanottovirkailijoita osa- ja kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin

Oletko ensiluokkainen asiakaspalvelija? Tarttuuko hymysi muihin? Saatat olla etsimämme tyyppi! Bothin vastaanottovirkailijana sinulle on ykkösjuttu, että vierailijamme kokevat olonsa tervetulleeksi aina saapumisestaan check-outtiin asti. Olet tiimipelaaja, joka joustaa tarvittaessa, mutta myös itsenäinen ja rohkea tekemään omatoimisia päätöksiä. Selviät rauhallisesti ongelmatilanteista, ja olet halukas ylittämään asiakkaan odotukset.

Mitä työsi pitää sisällään

Vastaanottovirkailijana olet vastuussa asiakkaan majoituskokemuksesta aina ensitervehdyksestä lähdön hetkeen asti. Vastaat asiakkaiden varauksista, varatuista lisäpalveluista, sekä lisämyynnistä. Osallistut hostellin päivittäistoimintaan ja tarvittaessa avustat hostellin omien tapahtumien organisoinnissa osana innovatiivista ja kannustavaa tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja
  • Olet itseohjautuva ja kykenet työskentelemään myös yksin
  • Et pelkää kiirettä ja sinulla riittää paineensietokykyä
  • Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi

Monipuolinen kielitaito, kokemus vastaanottotyöstä, alan koulutus sekä anniskelu- ja hygieniapassit lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Helsingin suosituimmista hostelleista kaupungin ydinkeskustassa. Kannustamme luovuuteen, ja pääset osallistumaan hostellin yhteisöllisyyden suunnitteluun ja toteuttamiseeen. Tarjoamme turvallisen työympäristön, jossa saat olla oma itsesi, sekä hyvät etenemismahdollisuudet työuralla.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla (liitetiedostot pdf-muodossa) osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana sitä mukaa, kun potentiaalisia hakijoita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa hostelpäällikkö Katja Kallio puh. +358 50 476 3750 ma 5.8. klo 9-11 ja to 8.8. klo 14-16.

Lue lisää Bothista: chooseboth.fi

Kuva: Elisa Lehto