Skip to content
Uutiset ›  Ylvan Helsinki kuvina -valokuvauskilpailu jatkuu

Ylvan Helsinki kuvina -valokuvauskilpailu jatkuu

Helsinkiaiheisella valokuvauskilpailulla Ylva tavoittelee etenkin uransa alussa olevia valokuvaajia. Kilpailuaikaa on pidennetty 1.8. asti.

Ylva on ylpeä helsinkiläisyydestään ja juuristaan, ja uskomme kaupunkiin, jossa vallitsee tasapaino luonnon ja urbaanin ympäristön välillä. Helsingin kehittäminen kestävämmäksi ja paremmaksi kaupungiksi on yksi Ylvan keskeisimmistä tavoitteista, mikä heijastuu paitsi hankkeissamme, myös Ylvan ilmeessä. Helsinki, luonto ja urbaanius ovat näkyvissä Ylvan identiteetissä esimerkiksi kuvien, värien, sekä materiaalien yhdistelmillä.

Helsinki kuvina -valokuvauskilpailun myötä Ylva etsii uusia näkökulmia ja visioita siitä, millainen Helsinki on: kuvia, jotka parhaiten esittelevät sivistyksen ja hyvinvoinnin kaupunkia, sen luontoa, sekä ylihuomisen Helsinkiä. Kilpailulla tavoitellaan etenkin uransa alussa olevia nuoria valokuvaajia. Kilpailun tuomareina toimivat Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola sekä valokuvaajat Ulla Jokisalo ja Jussi Hellsten.

“Uusi brändi-ilmeemme on hyvin visuaalinen ja kauniista Helsingistä on viime vuosien aikana otettu paljon hienoja kuvia myös brändiämme varten. Haluamme tehdä kilpailusta vuosittaisen tapahtuman, jonka avulla voimme tuoda kotikaupunkiamme paremmin esiin”, Antti Kerppola kuvailee.

Toukokuussa alkaneen kilpailun päättymispäivää on siirretty elokuun 1. päivään. Lisäksi kilpailuun voi nyt osallistua yhteensä kymmenellä kuvalla.

Tuomaristo valitsee elokuun alussa kymmenen palkittavaa kuvaa. Voittajien kuvat julkaistaan Ylvan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tutustu kilpailun sääntöihin täällä.