Skip to content
Uutiset ›  Haussa Rakennuttajapäällikkö

Haussa Rakennuttajapäällikkö

Etsimme rakennuttajapäällikköä vastamaan HYY Kiinteistöjen investointihankkeista.

Vastuualueesi koostuvat

  • keskustakiinteistöjen suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta
  • urakoitsijoiden kilpailuttamisesta sekä alihankkijoiden johtamisesta tilaajan näkökulmasta
  • tilaajan projektipäällikön tehtävistä
  • strategian mukaisten uudiskohteiden rakennuttamisesta

Rakennuttajapäällikkö on läheisesti tekemisissä konsernijohdon kanssa osana kiinteistöliiketoiminnan ohjausryhmää. Olet kumppani ja sparraaja liiketoimintajohdolle taloudellisten tulosten varmistamiseksi.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa insinööritutkintoa (DI tai ylempi AMK)
  • työkokemusta vaativista korjausrakentamisen projekteista, erityisesti toimi- ja liiketiloista
  • työkokemusta toimi- ja liiketilojen uudisrakennushankkeista
  • työkokemus käyttötarkoitusmuutoksista ja asuntokohteista on myös eduksi
  • kustannusohjattua ajattelua sekä ymmärrystä keskeiseen kohteeseen soveltuvasta laadukkaasta rakentamistavasta

Etsimämme henkilö ei pelkästään täytä em. vaatimuksia vaan haluaa myös kehittyä sekä kehittää omaa osaamistaan. Pienessä organisaatiossa tarvitaan myös oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Vaativat hankkeet edellyttävät sinulta hyvää paineensietokykyä sekä numerotarkkaa ja tunnollista otetta. Lisäksi arvostamme asiakaskeskeisyyttä ja palveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa sekä haasteellisen ja antoisan tehtävän kehittyvässä työympäristössä. Työsi on itsenäistä, mutta takanasi on osaavien ammattilaisten tuki ja kannustava työilmapiiri.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12713.

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hallinnoitavan varallisuuden määrä on yhteensä noin 230 miljoonaa euroa. Yhtymän liikevaihto vuonna 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja tulos 9,0 miljoonaa euroa. Lisätietoja HYY Yhtymästä: http://yhtyma.hyy.fi