Skip to content
Uutiset ›  Haussa hankinta- ja tuotekehityspäällikkö

Haussa hankinta- ja tuotekehityspäällikkö

Haemme UniCafe-ravintoloihin hankinta- ja tuotekehityspäällikköä, jolla pysyvät näpeissään niin kilpailutus-Excelit kuin tuotekehityskauha. Meillä pääset kehittämään Suomen vastuullisinta opiskelijaruokailua sekä kahvila- ja juhlapalveluita. Meillä on tiedossa kiinnostavia uusia avauksia, kuten Suomen upein uusi opiskelijaravintola – tervetuloa mukaan!

Vastuualueesi

–       UniCafe-ravintoloiden ja WELL-kahviloiden hankinnat

–       Kilpailutukset, tavarantoimittajayhteistyö ja hankinta-analyysit

–       Lounas-, kahvila- ja juhlapalvelutuotteemme tuotekehityksen koordinointi ja toteuttaminen yhdessä erinomaisten keittiömestareidemme kanssa

–       Hankinta- ja tuotekehitysprosessien kehittäminen

Odotamme sinulta

–       Kokemusta hankinnoista ja tuotekehityksestä

–       Analyyttistä kehittämisotetta ja kasvuhakuista lähestymistapaa

–       Koordinointi- ja projektinhallintakykyä

–       Ravitsemusosaamista

–       Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada paljon sekä vastuuta että vapautta toteuttaa ja kehittää hankintojamme sekä tuotekehitystämme. Haluamme, että olet myös aktiivinen ja innokas työyhteisön jäsen – tiiviissä tukipalvelutiimissämme arvostamme hyvää yhteispeliä, ideointia ja toistemme sparrausta. Toivomme, että sinulta löytyy paloa olla tekemässä asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa, parempaa ja vastuullisempaa UniCafeta ja WELLiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Birn + Partnersin Harri Immonen, puh. 0400 425116

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (liitetiedostot pdf-muodossa) sähköpostilla hi@birn-partners.com 12.9.2018 mennessä.

UniCafe on osa HYY Yhtymän liiketoimintaa. HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hallinnoitavan varallisuuden määrä on yhteensä noin 230 miljoonaa euroa. Yhtymän liikevaihto vuonna 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja tulos 9,0 miljoonaa euroa. Lisätietoja HYY Yhtymästä: http://yhtyma.hyy.fi