Skip to content
Uutiset ›  Haku majoitus- ja ravintolatoiminnan liiketoimintajohtajaksi HYY Yhtymään

Haku majoitus- ja ravintolatoiminnan liiketoimintajohtajaksi HYY Yhtymään

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan.

Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30,0 miljoonaa euroa ja tulos 8,3 miljoonaa euroa. Henkilöstöä HYY Yhtymässä on yli 200 henkeä ja tavoitteemme on kannattava kasvu ydinliiketoiminnoillamme. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

Haemme majoitus- ja ravintolatoiminnan

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan yhdeksäntoista ravintolamme (WELL ja UniCafe-brändit) sekä Suomen suurimman kesähotellin, Hostel Domus Academican liiketoiminnoista ja kehittämisestä.

Liiketoimintajohtajana olet keskeisessä roolissa uudistamassa yhtiötä ja sen liiketoiminnan prosesseja. Kuulut HYY Yhtymän johtoryhmään ja raportoit Yhtymän toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ravintola- ja hotelliliiketoimintojen tuloksellisesta johtamisesta. Olet analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä ja sinulla on näyttöjä tavoitteellisesta prosessi- ja henkilöstöjohtamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön opiskelijaomisteisen liiketoiminnan parissa Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävä tarjoaa kunnianhimoiselle visionäärille mahdollisuuden päästä uudistamaan toimialaa ja saada aikaan tuloksia.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.8.2017 mennessä www.staffpoint.fi/executive kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Honkalahti, Executive Search Consultant,
pasi.honkalahti@staffpoint.fi, p. 040 844 7707

Lisää HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi.