Skip to content
Uutiset ›  Haku kiinteistöjohtajaksi HYY Yhtymään

Haku kiinteistöjohtajaksi HYY Yhtymään

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan. Hallinnoitavan varallisuuden määrä on yhteensä noin 230 miljoonaa euroa. Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30,0 miljoonaa euroa ja tulos 8,3 miljoonaa euroa.

Viemme vuoden 2018 aikana aktiivisesti eteenpäin mittavaa yli 100 miljoonan euron investointi- ja muutosohjelmaa, jolla on merkittävä vaikutus kiinteistösijoitusportfoliomme ja koko konsernimme rakenteeseen. Osaksi tätä muutosta haetaan nyt uusi  

KIINTEISTÖJOHTAJA

vastaamaan HYY Kiinteistöjen liiketoiminnoista ja kehittämisestä.

Kiinteistöjohtajana olet keskeisessä roolissa johtamassa ja kehittämässä HYY Kiinteistöjen liiketoimintaa ja kiinteistösijoituksia. Vastuualueellesi kuuluvat vuokraus-, ylläpito-, rakennuttamis- ja analysointitoiminnot, joita hoidat yhdessä nelihenkisen tiimisi sekä ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Kuulut HYY Yhtymän johtoryhmään ja raportoit Yhtymän toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta kiinteistötoimialan tuloksellisesta johtamisesta. Olet vahva kiinteistöliiketoiminnan kehittäjä ja työskentelyssäsi näkyvät toimintamme arvot, joita ovat pitkäjänteisyys, vastuullisuus ja dynaamisuus. Arvostamme myös näyttöjä tavoitteellisesta projektijohtamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön opiskelijaomisteisen liiketoiminnan parissa Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävä tarjoaa kunnianhimoiselle kiinteistöliiketoiminnan osaajalle mahdollisuuden päästä johtamaan ainutlaatuista kiinteistökokonaisuutta Helsingin parhailla sijainneilla ja kehittämään portfoliota kaupallisesti eteenpäin.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 8.11.2017. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-11655. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 0207 420 503, parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja torstaisin klo 14-16.