Skip to content
Uutiset ›  Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haemme viestinnän asiantuntijaa

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan.

Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30,0 miljoonaa euroa ja tulos 8,3 miljoonaa euroa. Henkilöstöä HYY Yhtymässä on yli 200 henkeä ja tavoitteemme on kannattava kasvu ydinliiketoiminnoillamme. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

 

Haemme HYY Yhtymään

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtävät, muun muassa vastuullisuus-, media- ja markkinointiviestintä, viestintämateriaalien suunnittelu ja toteutus vuosijulkaisuista esitysmateriaaleihin, tiedotteiden toteuttaminen sekä teksti-, kuva- ja videosisältöjen tuottaminen eri viestintäkanaviin kuten verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja intranettiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden aikana hankittua monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä. Olet sujuvalla kynällä varustettu alan ammattilainen joka ymmärtää viestinnän strategisen merkityksen.

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, osaat myös englantia ja ruotsia. Hallitset hyvin MS Office-ohjelmat ja olet tottunut verkkoviestintävälineiden käyttäjä. Olet aktiivinen sosiaalinen median osaaja ja avoin persoonasi auttaa sinua luomaan ja ylläpitämään hyviä verkostoja eri medioihin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen ja idearikas henkilö, joka saattaa loppuun aloittamansa projektit. Kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, koulutustaidot sekä joustavuus auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn opiskelijaomisteisen liiketoiminnan parissa Helsingin ydinkeskustassa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajamme ja muun konsernijohdon kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (liitetiedostot pdf-muodossa) otsikolla ”Viestinnän asiantuntija” osoitteeseen rekry@hyy.fi 6.9.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa 1.9. klo 9-10 ja 4.9. klo 16-17 henkilöstöjohtaja Lea Jokio-Suramo p. 050 581 9244.

Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi