Skip to content
Uutiset ›  Haemme talousjohtajaa

Haemme talousjohtajaa

HYY Yhtymässä rakennamme kestävää ja kansainvälistä Ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hallinnoitavan varallisuuden määrä on yhteensä noin 335 miljoonaa euroa. HYY Yhtymän liikevaihto vuonna 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja tulos 9,0 miljoonaa euroa. Viemme aktiivisesti eteenpäin mittavaa yli 150 mEUR investointi- ja muutosohjelmaa, jolla on merkittävä vaikutus koko konsernimme rakenteeseen ja tulevien vuosien kannattavuuteen.

 

Haemme HYY Yhtymään

TALOUSJOHTAJAA

johtamaan liiketoimintatiedon ytimessä olevaa taloudellista analyysiä sekä taloushallintoa

Talouden asiantuntijana olet mukana toteuttamassa yhtymämme strategiaa ja liiketoiminnan tavoitteita. Osallistut aktiivisesti liiketoimintojemme tukemiseen ja kehittämiseen. Katsomme eduksesi kiinteistöalan kokemuksen. Kuulut johtoryhmään ja johdat talous- ja IT-osastoa.

Työyhteisössämme arvostetaan osaajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan toisiaan, ovat ratkaisukeskeisiä ja omaavat hyvät vuorovaikutustaidot.

Menestyt tehtävässä, kun

  • olet kokenut ja liiketoimintalähtöinen talouden osaaja ja vahvuuksiisi kuuluvat niin sisäinen kuin ulkoinen laskenta
  • sinulla on hyvät esimiesvalmiudet
  • sinulla on kokemusta konsernijohdon taloudellisen tiedon tuottamisesta
  • rahoitusosaamisesi on erinomaisella tasolla
  • haluat olla kehittämässä vastuullista sijoittamista ja raportoimista
  • olet valmis johtamaan taloushallinnon raportoinnin ja organisaation kehittämistä
  • sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (KTM, DI tai vastaava) sekä vähintään 7 vuoden relevantti työkokemus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa. Pääset osaksi motivoitunutta asiantuntijayhteisöä, jossa tähtäämme pikavoittojen sijaan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.1.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com/fi viitteellä FI-13451. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Ari Rantala +358 40 822 7042 ja Aki Hyryläinen +358 40 020 0878

Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi