Skip to content
Uutiset ›  Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista VUOROMESTARIA

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista VUOROMESTARIA

UniCafe-opiskelijaravintolat, Ravintola Serpens, Gaudeamus Kirja & Kahvi sekä  WELL-kahvila tarjoavat vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita lähes 200 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

 

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista

VUOROMESTARIA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen UniCafe-ravintolaamme Helsinkiin. Työssäsi vastaat suuren toimipaikan henkilöstöravintolan ruokatuotteen valmistuksesta ja kehityksestä. Lisäksi olet mukana toteuttamassa ja suunnittelemassa vaativia edustustilaisuuksia.

Olet koulutettu ja kokenut keittiöammattilainen. Tunnet opiskelija- ja/tai henkilöstöravintolan toimintarakenteen ja tuotantoprosessit. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää toimipaikan ruokatuotetta.

Arvostamme asiakaskeskeistä ja aktiivista otetta käytännön työhön. Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen ovat perusedellytyksiä tehtävien hoitamiselle.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on inspiroiva luonne, luovuutta ja mukautumiskykyä. Omaat positiivisen asenteen ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi. Raportoit toimipaikan keittiömestarille ja toimit hänen sijaisenaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi. Lisätietoja antavat henkilöstökoordinaattori Olli Rossi, 040 750 0388.