Skip to content
Uutiset ›  Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

UniCafe-opiskelijaravintolat, Ravintola Serpens, Gaudeamus Kirja & Kahvi sekä WELL-kahvilamme tarjoavat vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita lähes 200 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

 

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan suureen toimipaikkaamme. Työssäsi vastaat UniCafe-opiskelijaravintolan ja henkilöstöravintolan liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta toiminnasta, palvelusta ja töiden organisoinnista. Lounasravintoloiden lisäksi kampuksella on kaksi kahvilaa sekä runsaasti kokous- ja edustustoimintaa.

 

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Tunnet opiskelija- ja/tai henkilöstöravintolan toimintarakenteen ja tuotantoprosessit. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää kampuksen ravintoloita ja kahviloita yhdessä asiakkaiden, yrityksemme tukipalvelujen sekä oman tiimisi kanssa. Arvostamme asiakaskeskeistä ja aktiivista otetta käytännön työhön. Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen ovat perusedellytyksiä tehtävien hoitamiselle.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on inspiroiva luonne, luovuutta ja mukautumiskykyä. Omaat positiivisen asenteen ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa yrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi  Lisätietoja antavat henkilöstökoordinaattori Olli Rossi, 040 750 0388 tai liiketoimintajohtaja Tomi Söderström 050 355 0242. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme www.unicafe.fi ja yhtyma.hyy.fi