Skip to content
Uutiset ›  Haemme keittiömestaria UniCafeseen

Haemme keittiömestaria UniCafeseen

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Haluamme olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihimme, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaidemme odotukset päivittäin. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama ja toimimme siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. 17 ravintolaamme palvelee päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme osaavaan joukkoomme
KEITTIÖMESTARIA SUOMEN SUURIMPAAN OPISKELIJARAVINTOLAAN
kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme.

Ylioppilasaukion UniCafesta remontoidaan kesän aikana Suomen hienoin opiskelijaravintola ja nyt haemme keittiöön tiiminvetäjää. Työssäsi vastaat suuren opiskelijaravintolan keittiön liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta päivittäistoiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Toimit ravintolapäällikön alaisuudessa ja keittiötyöntekijöiden esihenkilönä.

Ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka – meidät UniCafessa tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Tunnistitko itsesi? Tervetuloa mukaan!

Koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen antavat edellytykset työssäsi onnistumiseen. Sinulta löytyy suurkeittiöalan, tilausravintolatoiminnan ja ketjutoiminnan kokemusta sekä halua tulosvastuulliseen ja menestyksekkääseen ravintolan keittiön johtamiseen. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoisuutta tukevaan työyhteisöön.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.6.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@unicafe.fi  Lisätietoja antavat henkilöstökoordinaattori Olli Rossi 040 750 0388 tiistaina 28.5.2019 klo 15-16  ja perjantaina 31.5.2019 klo 10-11 sekä operatiivinen päällikkö Paula Korhonen 050 408 2030 tiistaina 4.6.2019 klo 15-16 ja torstaina 6.6.2019 klo 9-10. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme www.unicafe.fi ja www.ylva.fi


UniCafe on osa Ylvan liiketoimintaa, rakennamme kestävämpää tulevaisuutta konkreettisilla teoilla. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.
Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.