Skip to content
Uutiset ›  Haemme HYY Yhtymään johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Haemme HYY Yhtymään johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Toimit HYY Yhtymän toimitusjohtajan assistenttina ja tehtäviisi kuuluu mm. hallitusten ja muiden toimielinten kokousjärjestelyt ja kokoussihteerinä toimiminen sekä asiakirjahallinta, esitysten valmistelu ja yleinen johtoryhmän avustaminen.

Odotamme sinun olevan ammattilainen, jolla on soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta johdon assistentin tehtävistä.

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, osaat myös englantia ja ruotsia. Hallitset hyvin MS Office-ohjelmat. Oma-aloitteinen, joustava ja järjestelmällinen työskentelytapa sopii sinulle. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, osaat priorisoida ja pystyt pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa. Työsi on itsenäistä, mutta takanasi on osaavien ammattilaisten tuki ja kannustava työilmapiiri.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (liitetiedostot pdf-muodossa) sähköpostilla hi@birn-partners.com  29.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Birn + Partnersin Harri Immonen, puhelin 0400 425116.

 

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hallinnoitavan varallisuuden määrä yhteensä on noin 230 miljoonaa euroa. HYY Yhtymän liikevaihto vuonna 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja tulos 9,0 miljoonaa euroa. Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi