Skip to content
Uutiset ›  Haemme asiakaspalvelijoita UniCafeseen

Haemme asiakaspalvelijoita UniCafeseen

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Haluamme olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihimme, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaidemme odotukset päivittäin. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama ja toimimme siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. 17 ravintolaamme palvelee päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme nyt
OSA-AIKAISIA ASIAKASPALVELIJOITA KASSATEHTÄVIIN
toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin

Ylioppilasaukion UniCafesta remontoidaan kesän aikana Suomen hienoin opiskelijaravintola ja nyt haemme elokuussa aukeavaan ravintolaan asiakaspalvelun uusia tähtiä osaksi loistavaa tiimiämme. Haluatko olla mukana rakentamassa opiskelijaruokailun tulevaisuutta ja tekemässä asiakkaidemme päivästä paremman? Hienoa, meillä on sinulle töitä!

Asiakaspalvelu on vahvuutesi ja loistat ihmistenvälisissä kohtaamisissa. Olet reipas ja osaava tekijä, jolla riittää virtaa ja positiivisuutta tiukemmassakin työtahdissa. Hallitset sekä suomen että englannin kielen. Ei hätää, vaikkei kassakone vielä olisikaan paras kaverisi – riittää, että olet motivoitunut ja nopea oppimaan.

Töitä on tarjolla arkisin päivä- ja iltavuoroissa sekä lauantaisin, toisinaan lyhyelläkin varoitusajalla, joten mahdollisuus joustaa on plussaa. Tarjoamme sinulle huikean asiakaskunnan, hyvän työilmapiirin ja osaavien ammattilaisten tuen työssäsi. Puitteet, joissa sinun on helppo viihtyä ja kasvaa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 4.8.2019 osoitteeseen rekrytointi@unicafe.fi. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

UniCafe on osa Ylvan liiketoimintaa, rakennamme kestävämpää tulevaisuutta konkreettisilla teoilla. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.