Skip to content
Uutiset ›  Development Manager kehittämään hostelli- ja ravintolaliiketoimintaa

Development Manager kehittämään hostelli- ja ravintolaliiketoimintaa

HYY Yhtymän palveluliiketoiminnan brändejä ovat Suomen suurin kesähostelli Hostel Domus Academica, UniCafe-ravintolaketju ja WELL-kahvilat. Development Managerina olet vastuussa hostel- ja ravintolaliiketoimintamme kehittämisen ja konseptoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Uuden liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelussa vain taivas on rajana. Vaikka tehtävä on luovien mutta kannattavien ratkaisujen löytämistä ja toimeenpanoa, laadit myös laskelmia ja analysoit liiketoimintaa kehitystyösi tueksi. Sinulla on tulosvastuu Hostel Domus Academicasta ja toimit kesäkaudella myös hostel-päällikön esihenkilönä.

Toivomme sivulta kokemusta palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja konseptoinnista, ja samalla innostuneisuutta ja idearikasta otetta sekä kiinnostusta horeca-alaan. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Nautit kehittämisestä ja uuden ideoinnista, olet kasvuhakuinen ja omaat liiketoiminnallista näkemystä ja analysointikykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää. Nuorekkaassa hostel- ja ravintolaympäristössä toimiminen edellyttää avointa ja ennakkoluulotonta asennetta, jotta toiminta kehittyy ja voidaan rakentaa uutta.

HYY Yhtymä tarjoaa uudelle Development Managerille mahdollisuuden käyttää luovuuttaan kehittäessään muuttuvaa Hostel- ja ravintolatoimintaansa. Nyt on oikea hetki hypätä mukaan. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.9. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com/fi viitteellä FI-13025. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Anne Harrila +358 40 657 0247 ja Aki Hyryläinen +358 40 020 0878.

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hostel Academica on Suomen suurin kesähostelli, joka palvelee kesäkaudella yli 18 000 asiakasta.  Haluamme sen olevan myös Helsingin paras hostelli, jossa laatu yhdistyy hauskuuteen ja hyvään hintaan. UniCafe palvelee yli 30 000 yliopistolaista Helsingin yliopiston kampuksilla, ja on alansa edelläkävijä vastuullisuudessa. Uskomme, että arvot tulee aina toteuttaa tekoina, minkä vuoksi etsimme aina uusia tapoja ravistella toimintaamme.