Skip to content
Uutiset ›  Both x Home vuokraa lokakuusta lähtien myös opiskelija-asuntoja

Both x Home vuokraa lokakuusta lähtien myös opiskelija-asuntoja

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Domus Academicassa sijaitsevien opiskelija-asuntojen vuokraus siirtyy Ylvalle 1. lokakuuta. Vuokrauksesta vastaa Ylvan asumisen brändi Both x Home. Vuokraustoimintaa on aikaisemmin hoitanut ulkopuolinen operaattori.

Korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja soluasuntoja, yksiöitä, kaksioita ja perheasuntoja on yhteensä 62. Asukasvalinnoissa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa päätoimisesti perustutkintoa suorittavat opiskelijat.

”Domus Academican asunnot ovat erittäin suosittuja. Paras aika tiedustella vapaata asuntoa on alkukesästä: opiskelijavalintojen tulosten saavuttua kysyntä kasvaa ja on kiivaimmillaan loppukesästä”, kertoo Ylvan vuokrausasiantuntija Petteri Vitikainen.

Domus Academican eli tuttavallisemmin ”Domman” opiskelija-asunnot sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Hietaniemenkadulla. Bussi- ja raitiovaunupysäkille sekä Kampin metroasemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Lisäksi naapurustosta on suora yhteys keskustan lännestä itään lävistävälle kevyen liikenteen väylä Baanalle.

”Meiltä pääsee ketterästi kaikille pääkaupunkiseudun yliopistokampuksille, oli suuntana sitten keskusta, Viikki, Meilahti tai Otaniemi”, Vitikainen sanoo.

Domus Academican opiskelija-asuntoihin voi tutustua Both x Homen sivuilla. Kaikki vapaat asunnot löytyvät myös Oikotieltä ja Vuokraovi.com-palvelusta. Kaikissa asunnoissa on kiinteä nettiyhteys. Taloyhtiöstä löytyy myös kaikkien asukkaiden yhteinen pesutupa. Asunnon voi vuokrata joko kalustamattomana tai kalustettuna.

Kampissa sijaitseva Domus Academica on tarjonnut opiskelija-asuntoja Helsingin keskustassa jo vuodesta 1947 asti. Opiskelija-asuntojen lisäksi Domus Academicassa on myös vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan erilaisia harrastus- ja etujärjestöjen tiloja.

Tutustu Both x Home -opiskelija-asuntoihin

Lisätietoa:

Petteri Vitikainen
Vuokrausasiantuntija
040 647 7010
petteri.vitikainen@ylva.fi

Opiskelija-asuntojen tiedustelut: opiskelija-asunnot@bothxhome.fi