Skip to content
Uutiset ›  Both Helsinki etsii hostelpäällikköä

Both Helsinki etsii hostelpäällikköä

Kuva: Elisa Lehto

Me Bothissa emme usko mustavalkoiseen maailmaan, jossa valintoja tehdään joko–tai-periaatteella. Meillä vastuullinen ja edullinen eivät ole vastapareja, yksityisyys ei poissulje yhteisöllisyyttä ja pelkistetty ja värikäs mahtuvat samaan huoneeseen. Suomen suurimman kesähostellin siirtyessä ympärivuotiseen toimintaan etsimme tiimillemme vetäjää, joka haluaa tehdä Bothista Suomen houkuttelevimman ja kiinnostavimman hostellin.

Olet hakemamme henkilö, jos olet jo ehtinyt hankkia kokemusta matkailualalta, tunnet kuumimmat matkailutrendit ja palat halusta toteuttaa niitä myös Suomessa. Osaat yhdistää kannattavuuden ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Olet kehitysintoinen ja näkemyksellinen sekä saanut palautetta mahtavista tiimityöskentelytaidoista. Kuvailimmeko juuri sinut? Loistavaa, meillä on nyt paikka auki!

Mitä työsi pitää sisällään

Vastaat Bothin operatiivisen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja kannattavuudesta raportoiden Ylvan matkailu- ja ravintolaliiketoiminnasta vastaavalle liiketoimintajohtajalle. Toimit Bothin työntekijöiden esihenkilönä. Työssäsi olet tiimisi tukena ja innostajana osallistuen vahvasti myös operatiiviseen päivittäistoimintaan. Päävastuualueisiisi kuuluvat muun muassa henkilöstöjohtaminen, myynti ja markkinointi sekä myynnin operatiiviset tehtävät, toiminnan organisointi sekä osallistuminen Bothin toiminnan kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulle on kertynyt kokemusta alalta ja tiedät mihin suuntaan se on kehittymässä
  • olet ongelmanratkaisija, jolla on kova motivaatio kehittää
  • ymmärrät, mitä liiketoiminnan kehittäminen vaatii, ja olet kaikessa toiminnassasi asiakaslähtöinen
  • olet innostava esihenkilö.

Eduksi lasketaan myös monipuolinen kielitaito, kokemus majoitusalan eri järjestelmien käytöstä sekä myös anniskelu- ja hygieniapassit.

Tarjoamme sinulle paikan Helsingin kiinnostavimmasta hostellista ja kehitystehtäviä, joissa vain luovuus on rajana. Pääset monipuoliseen ja haastavaan työhön kasvavassa konsernissa Helsingin ydinkeskustassa. Saat tueksesi motivoituneen ja ketterän asiantuntijayhteisön, jossa tähtäämme pikavoittojen sijaan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla (liitetiedostot pdf‐muodossa) osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana sitä mukaa, kun potentiaalisia hakijoita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa matkailu- ja ravintolaliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki 7.8. klo 15.30-16.30, puh. +358 40 725 2887.

chooseboth.fi

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta ylva.fi

Kuva: Elisa Lehto