Skip to content
Uutiset ›  Both Helsinki aloittaa ympärivuotisen majoitustoiminnan

Both Helsinki aloittaa ympärivuotisen majoitustoiminnan

Miksi valita kesä tai talvi, kun voit saada molemmat? Suomen suurin kesähostelli Both Helsinki aloittaa ympärivuotisen majoitustoiminnan 1.9. alkaen 81 huoneella.

Both Helsinki Domus Academicalla Helsingin Leppäsuolla on 326 huoneellaan ollut pitkään Suomen suurin kesähostelli. Talvisin asunnot ovat olleet Unihomen operoimina asuntolakäytössä. Tänä keväänä Bothin ja Unihomen liiketoiminnan kehittämistarpeet kohtasivat, ja syksystä alkaen Both Helsinki siirtyy toimimaan ympärivuotisesti.

Lähes 150 huonetta säilyy syksyllä asuntolakäytössä ja Both operoi 81 huonetta. Huonemäärä nousee vähän yli sataan vuoden siirtymävaiheen jälkeen. Bothin huonemäärä muuntautuu joustavasti suuremmaksi kesäsesongin ajaksi.

”Helsingissä on vahva kysyntä laadukkaalle ja vastuulliselle, mutta edulliselle majoitukselle. Olemme erittäin iloisia meille tarjoutuneesta mahdollisuudesta operoida Bothia ympärivuotisesti, sillä se antaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme ja asiakaskokemustamme aivan uudella tavalla”, kommentoi liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki.

Both sijaitsee osoitteessa Hietaniemenkatu 14, varaukset chooseboth.fi

Lisätietoja:

Leena Pihlajamäki, 040 725 2887