Skip to content
Uutiset ›  Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola siirtyy uusiin tehtäviin

Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola siirtyy uusiin tehtäviin

Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola siirtyy uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle 1.10.2020 alkaen. Samalla hän hakee vapautusta Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) talousjohtajan tehtävästä. Toimitusjohtajan sekä HYY:n talousjohtajan tehtävän ottaa väliaikaisesti hoitoonsa Ylvan talousjohtaja Eemeli Lehto 1.10.2020 alkaen. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi alkaa välittömästi.

”HYY Yhtymänä ennen tunnettu Ylva otti strategiansa keskiöön entistä vahvemmin vastuullisuuteen ja kestävyyteen pohjautuvan liiketoiminnan, jonka menestyksekkäästä luotsaamisesta haluamme Anttia kiittää. Koko yhteisön kiitollisuus Antin työtä kohtaan kantaa pitkälle tulevaisuuteen””, kertoo Ylvan hallituksen puheenjohtaja Jenni Hupli.

Ylvan avainprojektit, Lyyra Hakaniemessä ja Grand Hansa Helsingin ydinkeskustassa, jatkavat strategian ytimessä ja työ niiden eteen jatkuu vahvana. Nämä rakennushankkeet vahvistavat tulevaisuuden arvon- ja tuloksenkehitystä Helsingin parhailla sijainneilla.

”Viimeiset viisi vuotta ovat olleet niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti erittäin hieno ja opettavainen kokemus. Olemme nostaneet kunnianhimon tasoa Helsingin keskustan kehittämisessä ja näyttäneet, miten yritysaktivismi ja liberaalinen maailmankuva toimivat parhaimmillaan, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tämä on saavutettu hienolla tiimityöllä henkilöstön ja hallituksen kesken ja olen tyytyväinen jättäessäni Ylvan hyviin käsiin, erinomaisessa kunnossa”, Antti Kerppola summaa.

Antti Kerppola työskenteli Ylvan toimitusjohtajana yli viisi vuotta, minä aikana Ylva teki merkittäviä panostuksia kiinteistöportfolioonsa, muun muassa hankkimalla Seurahuoneen talon sekä voittamalla Lyyra-hankkeena tunnetun Siltasaarenportti-tonttikilpailun. Samalla Ylvan nettovarallisuus kasvoi 160 miljoonasta eurosta 260 miljoonaa euroon, kokonaisvarallisuuden kaksinkertaistuessa. Kerppolan johdolla Ylva verkostoitui vahvasti myös kansainvälisesti, mm. liittymällä ensimmäisenä suomalaisena kiinteistökehittäjänä Net Zero Carbon Buildings -hiilineutraaliussitoumukseen.

 

Lisätietoja:

Jenni Hupli, Ylvan hallituksen puheenjohtaja, 050 329 0850, jenni.hupli@ylva.fi

Jannica Aalto, Ylvan viestintä- ja markkinointijohtaja, 045 134 7636, jannica.aalto@ylva.fi