Skip to content
Uutiset ›  Antti Kerppola Green Building Council Finlandin hallituksen puheenjohtajaksi

Antti Kerppola Green Building Council Finlandin hallituksen puheenjohtajaksi

Green Building Council tavoitteena on kestävä rakennettu ympäristö, joka on hiilineutraali, toteuttaa kiertotaloutta ja mahdollistaa ihmisille kestävän ja laadukkaan elämän.

– GBC:lla on edessä kunnianhimoiset tavoitteet, joita on erittäin motivoivaa olla viemässä eteenpäin. Kiinteistö- ja rakennusala ovat merkittävässä roolissa mietittäessä, miten kaupungeissa hillitään ilmastonmuutosta ja mahdollistetaan tulevaisuudessakin hyvä elämänlaatu. Meillä on olemassa jo suuret määrät tietoa erilaisista ratkaisuista, nyt tarvitaan rohkeutta käynnistää muutokset, kommentoi HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

HYY Yhtymä on yksi Green Building Council Finlandin perustajajäsenistä ja ollut mukana sen toiminnassa vuodesta 2010. Yhtymän tavoitteena on olla aktiivinen ilmastonmuutoksen hillitsijä, tämä tarkoittaa jatkuvia muutoksia omassa toiminnassa sekä sidosryhmäyhteistyössä.

Hallituksen kokoonpano on vuonna 2019 seuraava: varapuheenjohtajana Petri Suutarinen (KEVA) ja hallituksen jäsenenä Katriina Penttinen (Citycon), Silja Nopanen (NewSec Assset Management), Kari Hiltunen (Ramboll), Anne Kaiser (Saint-Gobain Finland), Jouni Kivirinne (Helen), Jyri Nieminen (Sweco) ja Mia Andelin (Skanska).

 

Lue Green Building Councilin tiedote asiasta.

 

Lisätietoja,

Antti Kerppola

045 353 2187
antti.kerppola@hyy.fi

 

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Hallinnoitavan varallisuuden määrä yhteensä on noin 230 miljoonaa euroa. HYY Yhtymän liikevaihto vuonna 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja tulos 9,0 miljoonaa euroa. Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi