Skip to content

Tulevaisuutta kestävällä pohjalla.

Ylvan sijoitukset ovat täysin vapaita fossiilisista polttoaineista. Teemme sijoitustoimintaa, joka kerryttää varallisuutta ympäristön ja vastuullisen yhteiskunnan ehdoilla. Sijoitustoiminnallamme haluamme katsoa pitkälle tulevaisuuteen ja kantaa vastuuta kestävän tulevaisuuden rakentamisesta.

Sijoitamme tulevaisuuden ratkaisuihin

Venture-sijoituksemme keskittyvät yrityksiin, joiden liiketoiminta luo uudenlaisia ratkaisuja. Olemme rahoittamassa ratkaisuja, jotka ovat meidän arvopohjamme kannalta merkittäviä.

ResQ Club

ResQ Club on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka edistää kiertotalouden ratkaisuja. ResQ-sovelluksella käyttäjät voivat pelastaa palvelussa mukana olevien ravintoloiden ruoka-annoksia päätymästä hävikkiin. ResQ-sovellus vähentää ravintoloissa syntyvää ruokahävikkiä mahdollistaen raaka-aineiden tehokkaan käytön ja pienentää siten ruokahävikkiä päivittäin. Ylva on ollut ResQ Clubin osakkaana toukokuusta 2016 alkaen.

ResQ Clubin sivuille

EntoCube

Tulevaisuudessa proteiinilähteemme voivat muodostua muustakin kuin nykyisistä kala-, liha- tai kasvisproteiinipohjaisista ratkaisuista. EntoCube tuottaa ravinnoksi kelpaavia kotisirkkoja. Sirkat ovat ekologinen, vähäpäästöinen ja samalla ravinteikas vaihtoehto, erityisesti lihatuotteisiin verrattuna. Ylva on ollut EntoCuben osakas joulukuusta 2017 lähtien.

EntoCuben sivuille

19 %

Ylvan osuus ResQ Clubista

6 %

Ylvan osuus EntoCubesta

Julkaisut

2018

Ylvan vuosikatsaus

Lataa PDF

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2018

Lataa PDF

2017

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2017

Lataa PDF

2016

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2016

Lataa PDF

2015

Ylvan vuosikertomus 2015

Lataa PDF

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2015

Lataa PDF

2014

Ylvan vuosikertomus 2014

Lataa PDF

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2014

Lataa PDF

2013

Ylvan vuosikertomus 2013

Lataa PDF

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2013

Lataa PDF

2012

Ylvan toimintakertomus ja tilinpäätös 2012

Lataa PDF